Voor werknemers

Een fiets van de zaak?

Met een fiets van de zaak komt jouw droomfiets dichterbij dan ooit. Voor jou als werknemer is een fiets zakelijk leasen tot wel 35% goedkoper dan dat je deze privé koopt. Met het nieuwe fietsplan zit jij voor een vast laag maandbedrag op je nieuwe fiets.

Je hebt als werknemer volledige keuzevrijheid in merk en type fietsen. Een bijkomend voordeel is dat een leasefiets altijd inclusief onderhoud en verzekering is.

Met onze calculator bereken je snel jouw voordeel.

Lease je fiets via je werkgever

Bespaar tot wel 35% ten opzichte van kopen

Bespaar tot wel 35% ten opzichte van kopen

Belastingvoordelen fietsplan

7% bijtelling

Wil je de leasefiets ook privé gebruiken? Dan telt de werkgever 7% van de adviesprijs op bij jouw loon. Dit heet de bijtelling. Hierover betaal je loonbelasting/premie volksverzekeringen. Lees meer..

Eigen bijdrage

De werkgever kan jou om een maandelijkse eigen bijdrage vragen. Dit bedrag gaat dan van de bijtelling af. Jij ziet dit terug op je loonstrook.

Bruto-netto-regeling

Het belastingvoordeel wordt bereikt door het bedrag van de fiets van je brutoloon af te trekken voordat belastingen worden berekend.

Cube Reaction C62 Pro

Terug naar overzicht
Bekijk het aanbod leasefietsen

Bekijk het aanbod leasefietsen

Het totale assortiment e-bikes vind u in het Experience Center van Dekkers Tweewielers. De beste merken staan klaar om getest te worden. De verkoopspecialisten inventariseren tijdens een adviesgesprek de specifieke wensen om zo de juiste fiets te vinden.

Voor het beste advies, maak een afspraak met een van onze zakelijke specialisten.

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over hoe een fietslease regeling voor jouw kan werken. Daarom staan onze zakelijke specialisten voor je klaar.

Contact opnemen

Zakelijke mobiliteit met een lach!
© 2024 - Dekkers Business Bikes
Created by LR Internet