De missie en visie van
Dekkers Business Bikes

Fietsen is gezond! Fietsen is een geweldige manier om in beweging te blijven. Zo haalt 80% van de mensen die naar het werk fietsen de aanbevolen bewegingsrichtlijnen voor een goede gezondheid. Door de fiets te kiezen in plaats van andere vervoersmiddelen heb je een prima work-out en blijf je fit!

Bij Dekkers Business Bikes begrijpen we de toenemende behoefte aan flexibele en duurzame mobiliteit binnen bedrijven en onder medewerkers. Al meer dan 10 jaar zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige zakelijke fietsoplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten. Daarnaast vinden we vitaliteit en duurzaamheid belangrijk voor nu en onze volgende generaties.

Naast ons zorgvuldig geselecteerde assortiment bieden we ook aanvullende diensten aan, zoals servicepakketten, onderhoudscontracten en fiets lease mogelijkheden. Ons doel is om een totaaloplossing te bieden die aansluit bij de behoeften van uw bedrijf en medewerkers.

Ons verhaal

Dekkers Business Bikes is een onderdeel van familiebedrijf Dekkers Tweewielers uit Wanssum. Met meer dan 30 jaar ervaring in de fietsenbranche staan we voor consumenten in de regio bekend als ‘Het E-bike Experience Center’.

In de afgelopen jaren hebben we ons naast de verkoop van consumenten fietsen, ons steeds meer gericht op de zakelijke markt. We zien een sterke behoefte bij bedrijven welke mobiliteit breder zien dan alleen auto’s en bedrijfswagens. Speciaal voor deze bedrijven hebben we Dekkers Business Bikes opgericht.

De kernwaarden van onze organisatie zijn ook sterk verankerd in onze zakelijke dienstverlening. U leest er alles over op onze website.

Naar Dekkers Tweewielers

Wij staan voor u klaar!

Ron Alards

Ron Alards

Miel van den Berg

Miel van den Berg

Niels van der Heijden

Niels van der Heijden

John Exel

John Exel

Wilbert Janssen

Wilbert Janssen

Yoshi van de Werff

Yoshi van de Werff

Jhonny Peeters

Jhonny Peeters

Jip van Mil

Jip van Mil

Eloy Thijssen

Eloy Thijssen

Rogier Boom

Rogier Boom

Specifieke oplossing op maat?

Specifieke oplossing op maat?

Naast ons geselecteerde aanbod bieden we nog veel meer fietsoplossingen op maat.
Neem dan contact op met Yoshi of Niels!

Gratis kennismakingsgesprek

Mobiliteit voor iedereen!

Dekkers Tweewielers en Wealer bundelen eind 2022 de krachten in een strategisch partnership. De veranderende mobiliteitsbehoefte van zakelijke klanten zien beide bedrijven als een mooie kans naar de toekomst. Maatschappelijke aspecten zoals gezond en milieubewust leven in combinatie met de technologische ontwikkelingen in de fietsenbranche bieden vele mogelijkheden voor bedrijven, consumenten en overheid. 

© 2024 - Dekkers Business Bikes
Created by LR Internet