Ontwerp jouw
Branded E-Bike

Een duurzame promotiekeuze voor jouw bedrijf

Wil je op een unieke manier je bedrijf promoten en tegelijkertijd vitaliteit bij medewerkers een boost geven? Ontdek onze KARO Solid Branded E-bike: onze eigen betrouwbare en onderhoudsvriendelijke e-bike geheel in de branding van jouw bedrijf. We bieden de mogelijkheid om zowel het bedrijfslogo als huisstijlkleuren te integreren in het ontwerp. De KARO Solid Branded E-bike is speciaal ontworpen voor bedrijven die hun merk willen laten opvallen!

Bekijk alle specificaties van de KARO Solid Branded E-Bike

1. Selecteer je kleur

* Ook leverbaar in alle RAL kleuren

2. Voeg je eigen logo toe

Voordelen Karo Branded E-Bike

  • Vergroten van de zichtbaarheid van je bedrijf
  • Verbeteren van merkimago
  • Voorzien van een transparante laklaag waardoor logo en kleuren niet slijten, ook niet na langdurig gebruik en weersveranderingen
  • Opvallende fietsen worden minder snel gestolen
  • Boosten van vitaliteit bij medewerkers
  • Verkrijgbaar in alle RAL kleuren

KARO Solid Branded E-bike is verkrijgbaar vanaf €1.852 excl. BTW

Offerte aanvragen

Bedrijfsnaam
Zakelijke fietsen met een lach!

Voordelige Branded E-Bike

Riemaandrijving

Unieke riemaandrijving, handig want dit zorgt voor minder onderhoud, is stiller en gaat langer mee. Bovendien loopt je ketting er niet af!

Accu in het frame

Met een accupositie in het frame is de fiets stabiel, stevig en minder gevoelig voor schade. Water kan niet bij de connectoren komen door een uniek accudock.

Comfortabele achterwielmotor

De krachtige achterwielmotor duwt je natuurlijk vooruit, alsof je altijd de wind in de rug hebt!

SingleSpeed

Comfortabel op pad door één versnelling in combinatie met een krachtige achterwielmotor. Door minder onderdelen kan er ook minder defect.

Rollerbrakes voor optimale remkracht

De speciale rollerbrakes zorgen voor geleidelijke en optimale remkracht en een lagere onderhoudsinterval

Solide, robuust en extra sterk

Het stevige frame, gebuste velgen en extra dikke spaken voorzien van brede banden met extra breaker laag zorgen voor een stoere en sterke fiets

Specificaties van de KARO Branded E-Bike

Frame materiaal
Aluminium
Frame maat
Dames 53cm
Geschikt voor lengte
155cm - 190cm
Versnellingen
Single Gear
Motor
Bafang
Plaats motor
Achterwiel
Kracht motor
35nM
Aandrijving
Riemaandrijving
Sensor
Kracht sensor
Accu
374Wh
Plaats accu
Intube frame
Actieradius
Tot 80km
Voorvork
Vaste vork
Zadelpen
Vaste zadelpen
Remmen
Shimano Rollerbrake
Velgen
Gebuste dubbelwandig aluminium
Breedte banden
47-622 (extra breed)
Kleuren
Mouse Grey Matt (grijs)

Branded E-bikes: promoot je bedrijf op een unieke manier

Nederland staat bekend als een fietsland. Wist je dat er meer fietsen dan mensen in Nederland zijn? Een branded fiets is dus een mooie marketingtool om je bedrijf in beeld te brengen! Terwijl duizenden mensen elke ochtend naar hun werk fietsen, springt jouw bedrijfsfiets er met bedrijfslogo en huisstijlkleuren uit! Een unieke manier en effectieve marketingtool om je bedrijf promoten, vitaliteit bij je medewerkers vergroten en op te vallen in fietsend Nederland.

Branded E-bike voor bedrijven

De KARO Solid E-bike, speciaal ontwikkeld door Dekkers, is een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke elektrische fiets voor zakelijk gebruik. We bieden de mogelijkheid om de KARO Solid E-bike te voorzien van eigen bedrijfslogo en huisstijlkleuren. Zo maak je van elke rit een promotiemogelijkheid. Een uitstekende manier om zichtbaarheid te vergroten en je imago te versterken.

Branding fietsen voor bedrijven

Door bedrijfsfietsen te voorzien van de huisstijlkleuren en het logo van jouw bedrijf voorzie je medewerkers van een modern vervoersmiddel. Naast dat de investering bijdraagt aan de vitaliteit van medewerkers, vergroot het de lokale en regionale zichtbaarheid van je bedrijf. Doordat de nieuwe leasefietsregeling buiten de Werkkostenregeling (WKR) valt, is het erg aantrekkelijk om een leasefiets ter beschikking te stellen.

Vitaliteit van medewerkers vergroten

Het stimuleren van vitaliteit bij medewerkers draagt bij aan een gezonde en productieve werkomgeving. Wist je dat gezonde en vitale medewerkers energieker, gemotiveerder en minder gestrest zijn? Door zakelijke fietsen aan te bieden wordt een actieve levensstijl gestimuleerd.

Voordelen Branded E-bike

Een Branded E-bike heeft verschillende voordelen. Zo worden bedrijfsfietsen minder snel gestolen, Een fietsendief zal er namelijk niet snel met een opvallende fiets vandoor gaan. Wist je dat deze fietsen zijn voorzien van een transparante laklaag? Zo slijten de kleuren en het bedrijfslogo niet, ook niet na langdurig gebruik en weersveranderingen. Andere voordelen zijn het vergroten van de zichtbaarheid van je bedrijf en het verbeteren van het merkimago. 

Branding E-bike

Investeer vandaag nog in een bedrijfsfiets met logo. Een duurzame en opvallende manier om je bedrijf zichtbaar te maken! Waar kunnen wij je mee helpen? Wacht niet langer en ontdek de mogelijkheden, onze medewerkers helpen je graag met het ontwerpen van de perfecte elektrische bedrijfsfiets.

Wij helpen jou met het samenstellen van jouw fiets!

Contact opnemen

Zakelijke fietsen met een lach!
© 2024 - Dekkers Business Bikes
Created by LR Internet