Dé specialist in zakelijke fietsoplossingen

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld met de beste fietsen die geschikt zijn voor (intensief) zakelijk gebruik. Of het nu gaat om snelle en efficiënte woon-werkverkeer fietsen, robuuste cargo-fietsen voor het vervoer van goederen, of betrouwbare fietsen voor zakelijke diensten, wij hebben de juiste fietsoplossing voor uw bedrijf.

Bij Dekkers Business Bikes hechten we veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom werken we alleen samen met gerenommeerde fietsmerken die bekend staan om hun vakmanschap en duurzaamheid. Onze fietsen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de dagelijkse uitdagingen van zakelijk gebruik, zodat u op uw fiets kunt vertrouwen, ongeacht de omstandigheden.

Onze selectie zakelijke fietsen

Slimme oplossingen, altijd passend

Projecten op maat

Zakelijke fietsen kopen, voor MKB, uitzendorganisaties, verhuurbedrijven en overheid. Met een slimme projectaanpak verzorgen we enkele stuks of complete partij fietsen.

Lease regeling

Ondersteun werknemers door een zakelijk fietslease-regeling af te sluiten en maak fietsen aantrekkelijk. U stimuleert zo een gezonde en milieuvriendelijke levensstijl.

Uniek deelplatform voor deelfietsen

Voor organisaties met veel on-site verplaatsingen zoals (buurt)zorgorganisaties. Ideaal voor toerisme en horeca sector. Met Bluetooth sloten technologie en innovatief online platform.

Ontdek een e-bike

Liever eerst proberen of zakelijk fietsen iets voor uw organisatie is? Met ons Ontdek een E-bike concept kunt u voor een vooraf bepaalde periode uw medewerkers een E-bike laten ontdekken.

Direct meer weten!

Specifieke oplossing op maat?

Specifieke oplossing op maat?

Naast ons geselecteerde aanbod bieden we nog veel meer fietsoplossingen op maat.
Neem dan contact op met Jip of Yoshi!

Gratis kennismakingsgesprek

Onze zakelijke fiets projecten

© 2024 - Dekkers Business Bikes
Created by LR Internet